Springlessen

Bij RV WestFriesland worden spring lessen gegeven voor jong en oud. Elke eerste zaterdag van de maand wordt er geïnventariseerd welke ruiter wilt springen.
De rijvereniging heeft een groot aantal hindernissen, zodat er altijd weer een ander parcours gebouwd kan worden om je zo verder te ontwikkelen op techniek,balans en gevoel.

Lessende leden maken gebruik van de lessen die gegeven worden door onze vaste instructrice. Dionne Saman neemt de tijd voor elke ruiter en helpt ruiters op elk niveau.

3 keer in het jaar word er bij RV Westfriesland de onderlinge wedstrijden georganiseerd. Met daarin het spring element. Elke keer weer een uitdaging, zo hebben we in 2016 op tijd gesprongen en stond 2017 juist techniek voorop tijdens het punten springen.

Ben je lid van de rijvereniging? Dan doe je tijdens deelname meteen mee aan de Clubkampioenschappen. Deze wordt aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt. Grote en kleine trofféen worden uitgereikt tijdens een gezellige receptie met hapjes en drankjes.

Meer informatie vind je hierover in onze agenda.

Les indeling

Les indelingen worden donderdag avond doorgegeven via de Les-App na aanleiding van aanmelding.

Een voorbeeld kan zijn:

Les 1: Dressuur 9.15-10.15
Les 2: Springen 10.20-11.40

Afspraken

Springers graag op tijd aanwezig zijn om samen met elkaar op te bouwen.
Neem even een halster mee met touw zodat je je paard aan een van de vastzet plaatsen kan binden.

Naderhand ruimen we met elkaar op.

Bodyprotector dragen tijdens de springles is verplicht.

Laat je zien op onze wedstrijden!