Beste allemaal,

De Rabobank heeft de Rabobank fietssponsortocht opgeheven. Dat is heel jammer daarmee werd onze club toch behoorlijk door de Rabobank gesponsord maar……………………..……………………
ze hebben wat nieuws bedacht! de Rabobank clubkas campagne. Eigenlijk heel makkelijk, je kunt het achter je laptop regelen.

De Rabobank Kop van Noord Holland heeft  € 200.000,00 te verdelen onder de verenigingen. Wat moeten wij er voor doen?
Zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De leden van de Rabobank ontvangt een ieder 5 stemmen. Men mag 2 stemmen geven aan de favoriete club, de overige 3 mogen over andere verenigingen worden verdeeld.

Een lid van de Rabobank ben je niet indien je een rekening hebt bij de Rabobank. (Indien je een boekje van de Rabobank Dichtbij ontvangt ben je al lid).Je kunt eenvoudig en kosteloos lid worden  door middel van onderstaande link aan te klikken en in te vullen.
Uiteraard kun je dat ook voor een andere rekeninghouder van de Rabobank doen/regelen. Ouders/zussen/broers/opa’s oma’s noem maar op.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/uw-lidmaatschap

Je kunt tot 10 april 2018 lid worden, dus nu aan jullie de vraag zoveel mogelijk leden te werven voor de Rabobank!
Er dan uiteraard bij vertellen dat de leden 5 stemmen krijgen waarvan er dus 2 aan ons gegeven kunnen worden.
De stemmen kunnen vanaf 8 mei t/m 28 mei middels de Rabobanksite worden uitgebracht!

Mochten jullie nog vragen hebben stel ze!!! het is echt van groot belang zoveel mogelijk mensen lid te maken van de Rabobank!
Dan ontvangen wij meer stemmen en het geld wordt naar ratio verdeeld! dus kom op en zet je in!!!!!